Activitats extraescolars 2018-2019

Ja teniu a la vostra disposició l’oferta d’activitats extraescolars pel curs 2017-2018. Les trobareu classificades en 4 apartats: infantils i culturals, artístiques i creatives, esportives i per a adults. També us donem a conèixer alguns aspectes importants a tenir en compte a l’hora de fer ús d’aquest servei.


CALENDARI: les activitats extraescolars del proper curs començaran el dilluns 17 de setembre de 2018 i finalitzaran el divendres 7 de juny de 2019. Excepcionalment, i per motius organitzatius, l’activitat de natació començarà el dimecres dia 3 d’octubre.


NOVES ACTIVITATS: hem ampliat la nostra oferta amb l’activitat de ioga per a nens i nenes d’educació infantil.


BAIXA DEL SERVEI: sempre que no tramiteu la baixa de les activitats que han realitzat els vostres fills i filles entendrem que la vostra intenció és continuar-la el curs vinent. Per a nosaltres és molt important comptar amb aquesta informació ja que, per organitzar totes les activitats, hem de preveure número d'alumnes, grups, horaris, monitoratge, espais, … i, a més, volem estalviar-vos problemes de cobraments erronis en el rebut escolar. Podeu fer aquest tràmit adreçant-vos a l'administració de l'escola o bé omplint el formulari en línia que us hem preparat a tal efecte.


ALTA DEL SERVEI: si esteu interessats en apuntar-vos a alguna de les activitats que us proposem, podeu fer-ho omplint la documentació a l’administració de l’escola, al formulari en línia o bé enviant un correu electrònic a l’adreça extraescolars@institucio-montserrat.com, on també podeu fer-nos arribar qualsevol dubte o consulta.

LLISTAT I INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DEL CURS 2018-2019