Un temps per a buscar

i un temps per a perdre.

Un temps per a guardar

i un temps per a desprendre's.


Cohèlet


I tornem a ser a les portes d’un nou curs escolar. Encara trasbalsats pels dolorosos esdeveniments ocorreguts tot just fa unes setmanes a la nostra ciutat i al nostre País, l’implacable pas del temps fa que ens tornem a retrobar una altra vegada. Desgraciadament, cap tipus de retrobament serà possible per aquells a qui van estroncar la vida en el malson del passat 17 d’agost. I és per això, ara més que mai, que hem d’intentar dedicar temps per a desprendre’ns de les idees i sentiments de por i enuig, intentant continuar amb el nostre dia a dia i procurant fer el possible per aconseguir la pau al Món.

Aquest curs també ens ha de permetre un temps per a guardar; guardar tot allò que ens ha guiat i conduït on som ara. Un guiatge per part del Josep Maria, que juntament amb tots els qui formem part de la Institució Montserrat,  ens ha portat a ser qui som avui. Haurem de possibilitar un temps per a buscar nous objectius i donar continuïtat a tota la bona feina feta en tots aquests més de 30 anys. Gràcies Josep Maria!

Trobar el punt d’equilibri en el desdoblament de la direcció de l’escola en els vessants pedagògic i de gestió, del qual ens en farem càrrec la Sol Zaragoza i jo mateix respectivament, serà un repte però seguirem amb l’esperit de dirigir l’escola amb la mateixa proximitat, estima i dedicació que fins ara.

També haurem de procurar un temps per a perdre, per gaudir, per deixar que totes les novetats, els diferents aspectes organitzatius, les innovacions… puguin ser vistes, analitzades i tractades sota la tranquil·litat i la pausa d’aquest temps sense res concret a fer.


L’escola, durant aquest estiu, ha patit una sèrie d’actualitzacions i reformes que milloraran el seu dia a dia. S’han aïllat, a nivell tèrmic i sonor, les aules del 3r pis de l’edifici de Llevant. També s’ha adequat l’aula de música amb un aillant acústic i s’ha col·locat un terra de parquet que la farà més càlida. Hem rentat la cara al pati de Parvulari i a la plaça Major, fent-los més divertits i agradables.  L’espai BIM també ha sofert millores per possibilitar que sigui un espai polivalent, per a trobades, reunions, activitats de petit grup… A més, s’ha ampliat la cobertura de xarxa sense fils al pis del cicle superior per poder iniciar el projecte Ipads a Primària. En definitiva, hem procurat que els vostres fills i filles trobin espais agradables, acollidors i preparats per poder oferir el millor dels aprenentatges i vivències que anirant arribant al llarg del curs.


Benvinguts al nou curs!!!

Lluís Turon Juvanteny

Direcció de gestió

Benvinguda al curs 17-18